Je leest het goed, je kunt smartphone hoesjes bedrukken. Vaak wordt hier voor gekozen  om als relatiegeschenken voor je klantrelaties te geven. Tegenwoordig kan er veel meer worden bedrukt of gegraveerd. Geef dus geen bedrukte pen, tasje of schrift maar ga voor een smartphone hoesje. Niet alleen anders dan de ‘saaie’ relatiegeschenken maar ook nog eens goed voor je markting. In deze blog lees je waarom een smartphonehoesjes bedrukken een slimme zet is voor je bedrijf.

 

Smartphonehoesjes als promotiemateriaal

Waarom het slim is om smartphonehoesjes als promotiemateriaal te gebruiken? Het bedrukken van smartphonehoesjes is niet alleen een mooie manier van merkbranding maar ook nog eens erg nuttig voor diegene die het ontvangen. Het beschermd namelijk te telefoon die niet meer weg te denken is uit de maatschappij. Bijkomend voordeel dat mensen per dag steeds vaker op de telefoon kijken en natuurlijk overal mee naar toe nemen. Elke keer wanneer de mensen hun telefoon pakken komen ze in aanraking met je bedrijf, organisatie of andere instantie die je op het smartphonehoesje hebt bedrukt. 

 

Smartphonehoesje als relatiegeschenk

Een nieuwe magazijn, pand of andere ontwikkeling met je bedrijf? Licht je klanten in met dit nieuws door een relatiegeschenk te geven. Een e-mail sturen in naar een overvolle inbox of een nieuwvermelding op de website pakt niet altijd de aandacht van een klant. Door een relatiegeschenk te geven aan je klantrelaties kan de klant er niet meer omheen. Met je bedrijfslogo en unieke tekst op een smartphonehoesje heb je een ludiek relatiegeschenk. Wees creatief! Hoe creatiever het hoesje des te beter je klanten het waarderen. Overweeg bijvoorbeeld de zin ‘we waarderen je als klant‘. Of ‘we willen dat je altijd contact met ons kan opnemen’. Hoe ludieker en unieker het hoesje, des te meer het hoesje ook door andere opvalt. Hierdoor creëer je ook mond-tot-mond reclame. Overweeg dus om hoesje te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk en ga smartphonehoesjes bedrukken