Powerbanks zijn bijna niet meer weg te denken. Ook al zijn ze nog niet heel veel jaar op de markt, ze zijn al heel belangrijk voor iedereen. Vooral voor onderweg of op het werk of school zijn de powerbanks een goede uitvinding. Hierdoor ben je altijd bereikbaar en hebben mensen nooit meer last van een lege telefoon. In dit artikel vind je de 5 beste powerbanks voor de Huawei telefoon.

Xtorm Powerbank

De Xtorm Powerbank is een van de favoriete powerbanks op het moment. Deze powerbank heeft een strak ontwerp en voelt licht aan. Door de rubberen achterkant is de powerbank ook goed vast te houden en glijd deze niet zomaar uit de handen. De Xtorm powerbank heeft een hoge kwaliteit batterij die het met goed gebruik 3 dagen kan volhouden. De Xtorm powerbank stopt automatisch met laden als de batterij vol is. Hierdoor hoef je je niet druk te maken dat de powerbank meer energie verbruikt dan nodig is.

Solar powerbank

Een Solar powerbank is een goede powerbank. Deze powerbank werkt op zonne-energie. Hij is hiermee vergelijkbaar met de gewone powerbank. De Solar is geschikt voor elke mobiele telefoon. De Solar powerbank beschikt over twee USB-poorten. Hierdoor kan de powerbank twee apparaten tegelijk opladen.

Op de Solar powerbank bevinden zich zonnepanelen. De panelen reageren op het zonlicht. Het daglicht is niet voldoende. Door de powerbank buiten neer te zetten kan deze opladen. Het opladen van de powerbank kost veel tijd. Hierdoor is het verstandig om de powerbank opgeladen mee te nemen. Het is ook mogelijk om je telefoon op te laden terwijl de powerbank ook nog aan het opladen is.

Mi powerbank

De Mi powerbank is een powerbank die er heel strak uitziet qua ontwerp. Dit is de dunste powerbank en heeft een sterke externe batterij. Deze powerbank is geschikt voor alle mobiele apparaten. Het is mogelijk om de Huawei 2 tot 3 keer volledig op te laden. De Mi powerbank heeft een hoge kwaliteit accu en kan hierdoor 10 procent meer energie leveren dan andere merkloze powerbanks.

Anker powerbank

De Anker powerbank is een goede powerbank als je je Huawei veel gebruikt. Met deze powerbank kan de Huawei tot wel 6 keer worden opgeladen. De batterij heeft een hoge kwaliteit en de powerbank is heel erg licht. De powerbank heeft 2 USB-poorten. Hierdoor is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Tijdens het opladen wordt de accustatus weergegeven.

Xiaomi powerbank

De Xiaomi powerbank is een chinees merk van de powerbank. De powerbank krijgt goede reviews. De powerbank is klein maar heeft een goede batterij. Ook zijn er twee USB-poorten beschikbaar, waardoor twee apparaten tegelijk opladen geen probleem is.