Toe aan een nieuw abonnement, maar je iPhone werkt nog perfect? Kies dan voor een Robin Mobile sim only abonnement. Een sim only is een los abonnement zonder telefoon. Het voordeel is dat je hiermee goedkoper uit bent, omdat er geen kosten voor de telefoon in het abonnement verwerkt zitten. Met de sim only abonnementen van Robin Mobile kun je onbeperkt bellen, sms’en internetten en dat allemaal voor een vast bedrag per maand! Bovendien heb je bij Robin Mobile ook nog het voordeel dat je niet vast zit aan een vast contract, omdat je het abonnement maandelijks kunt opzeggen.

Onbeperkte internet MB’s

Het fijne aan het sim only abonnement van Robin Mobile is dat je kunt genieten van onbeperkte internet MB’s. Je kunt hiermee met een gerust hart filmpjes kijken, je foto’s op je Instagram uploaden en ondertussen met je vrienden whatsappen. Buiten je bundel gaan behoort tot de verledentijd en je hebt dan ook geen last van onverwachte kosten achteraf. Ideaal toch?

Onbeperkt bellen en sms’en

Met de Robin Mobile sim only kun je lekker ontspannen en onbeperkt met je vrienden en familie bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. Hierdoor hoef je geen zorgen meer te maken om een torenhoge rekening, want dat behoort tot het verleden. Onbeperkt bellen doe je vanaf €19,95 per maand!

Sim only voordelen

Een sim only abonnement is voordeliger dan een regulier abonnement, waarbij een toestel wordt geleverd. Bij een regulier telefoonabonnement betaal je vaak ook nog een behoorlijk bedrag voor het telefoontoestel zelf. Bij een sim only is hiervan geen sprake, omdat er geen telefoon bij zit. Met een abonnement inclusief toestel zit je vaak ook nog eens vast aan een langdurig contract, omdat de telecomprovider de kosten van het toestel wilt terugverdienen. Wederom is dit met een sim only abonnement van Robin Mobile niet het geval.