Providers bieden altijd verschillende pakketten aan om jou van alle gemakken te kunnen voorzien. Zo kun je bij het internet uit meerdere pakketten kiezen en zijn de zenderpakketten voor jouw tv ook uit te breiden. Zo ook bij Oxxio. Je kunt daardoor ook voor goedkoop internet, tv en bellen gaan. Afhankelijk van jouw wensen zullen de maandelijkse kosten omhoog kunnen gaan. Het is daarom goed om te weten waar je allemaal op kunt gaan letten en hoe je ervoor zorgt dat het bij jouw huishouden past. Maar wat zijn de verschillen?

 

Goedkoop internet, tv en bellen met snelheid

Goedkoop internet, tv en bellen is altijd mogelijk. Je kunt namelijk voor de basispakketten gaan. Bij internet gaat het hier voornamelijk om de laagste snelheid van het internet. Dit is vaak genoeg voor een gemiddeld huishouden die het houdt bij het opzoeken van informatie op internet en de mail bekijkt. Wanneer je echter regelmatig filmpjes bekijkt via de streamingdiensten moet je al naar een hogere snelheid gaan kijken. Hiermee gaat het maandbedrag omhoog. Door dit weer met een basispakket van tv en bellen te combineren, kun je de kosten toch zo laag mogelijk houden. 

 

De zenderpakketten kiezen voor jouw huishouden

Zodra je de internetsnelheid hebt gekozen ga je bij Oxxio verder naar de zenderpakketten. Ook hier zijn veel verschillen te vinden. Je kunt namelijk in eerste instantie gaan voor een standaardpakket, waarmee je de meeste zenders in jouw bezit hebt. Hier gaat het voornamelijk om de Nederlandse zenders. Ook een aantal buitenlandse zenders zijn hierbij te vinden. Uitbreiden kan door bijvoorbeeld naar de film-, sport- of kinderzenders te kijken. Deze zenderpakketten zijn vaak maandelijks te veranderen, waardoor je ze ook voor even aan kunt schaffen. Je zit nergens aan vast. 

 

Bekijken wat je nodig hebt

Als laatste ga je door naar het bellen. Ook dit brengt weer mogelijkheden met zich mee. Je kunt deze optie helemaal uitzetten of gebruik maken van de basis. Hiermee bel je voor een vast bedrag per maand naar verschillende nummers. Echter zitten hier buitenlandse nummers niet bij. Mochten er dus familieleden in het buitenland zitten, moet je naar de andere pakketten gaan kijken. Hier worden ook weer extra kosten voor in rekening gebracht. Je zult dus goed op moeten letten wat jij nodig hebt en op basis hiervan jouw abonnement bij de provider compleet maken. 

 

De maandelijkse lasten laag

Goedkoop internet, tv en bellen is dus altijd afhankelijk van jouw eigen wensen. Je moet daarom op voorhand bepalen waar jij het beste mee uit bent. Door de verschillen voor jezelf op een rijtje te zetten heb je altijd een beeld van de maandelijkse kosten. Voor bestaande klanten van Oxxio kan er zelfs nog een korting voorbijkomen, die ervoor zorgt dat de maandelijkse lasten nog lager gaan zijn. Uiteindelijk ben je altijd het beste uit wanneer je bekijkt wat je nodig hebt en waarmee jouw huishouden kan genieten van alles wat het pakket met zich meebrengt.