Onlangs lanceerde app ontwikkelaar Coffee IT haar nieuwe game ‘Fool Your Friends’ in de App Store. De trivia game is in eerste instantie alleen uitgebracht op iOS apparaten en de Apple TV. Binnen één maand na de publicatie is de grens van 3.000 gebruikers bereikt. Verwacht wordt dat het aantal actieve gebruikers snel zal groeien.

Unieke spelvorm

Fool Your Friends wordt gekenmerkt door zijn unieke spelvorm. Het spel bestaat uit diverse (maffe) feiten. Het is aan de speler om antwoorden de verzinnen om deze vervolgens aan de tegenstander voor te leggen. Vervolgens heeft de andere partij 24 uur de tijd om de waarheid te achterhalen en de leugens door te prikken. Door goede leugens te bedenken of door het juiste antwoord te kiezen kunnen punten worden verdient. Het spel kan worden gespeeld met acht spelers tegelijk waardoor de game erg geschikt is als family party game. Het innoverende spelkarakter maakt het de ideale spel om te spelen met vrienden.

Nieuwe updates

Fool Your Friends is ontwikkeld door Coffee IT. Via de website hebben zij aangegeven door te gaan met het verder ontwikkelen van de game. Zo verscheen er onlangs al een update waarbij 100 feiten aan het spel toegevoegd. Daarnaast worden er nieuwe functionaliteiten verwacht zoals het uitnodigen van vrienden en het fictief spelen van een oefenronde. Hoewel de app nu beschikbaar is voor iOS en Apple TV wordt een Android versie gemaakt nadat het app concept verder is geoptimaliseerd.

Wil jij de Fool Your Friends game spelen? Bekijk de app dan in de App store.