De serviceprovider Skynet heeft een sterke webmailtak. Hier kunnen klanten gemakkelijk en snel gebruik van maken om zo overal bij hun belangrijke e-mails te kunnen komen. Maar is het het waard om over te stappen? Veel mensen zijn huiverig voor nieuwe dingen, vooral als ze al jaren gewend zijn aan iets. Maar zonder vooruitgang is de toekomst niet rooskleurig, en daarom noemen wij hier de grootste voordelen van UPC webmail. Misschien is het ook wel wat voor u?

U kunt altijd en overal inloggen

Als u beschikt over een internetconnectie is het op elk moment en vanaf ieder apparaat mogelijk om uw e-mails op te halen, te lezen en te verzenden. U bent niet meer afhankelijk van de computer in uw kantoor, maar kunt ook mailen op uw tablet, telefoon en zelfs smart-tv. Eigenlijk kunt u overal waar een webbrowser op staat uw e-mails checken! Of het nou gaat om Internet Explorer, Opera, Chrome of Firefox.

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Andere mailsoftware is door de jaren heen uitgebreid met allerlei functies en opties die de gemiddelde klant helemaal niet gebruikt. Programma’s als Outlook hebben talloze knopjes en buttons die allemaal iets anders doen. Maar als u gewoon uw e-mail wilt kunnen ontvangen en versturen is dat soms erg verwarrend. UPC webmail is simpel en gemakkelijk, en doet wat het moet doen!

Alle providers vergelijken

Voordat je een keuze maakt over met welke software je gaat werken om e-mail te ontvangen en te versturen, is het belangrijk om alle providers goed met elkaar te vergelijken. Hierbij bleef je de factoren af die voor jezelf van belang zijn, bijvoorbeeld de mogelijkheid om de mail via je telefoon te kunnen ontvangen en versturen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de mogelijkheid houden om het aan en overkoepelend programma zoals Outlook toe te voegen.