Vanaf 16 september is het nieuwste model van techgigant Apple beschikbaar op de Nederlandse en Belgische markt. Duizenden Apple-fans kunnen weer een iPhone 7 abonnement afnemen en genieten van hun lievelingstelefoon. Ieder jaar is het weer afwachten welke verbeteringen gedaan zijn ten opzichte van het vorige model. Zo ook dit jaar, en daarom hebben wij de twee grootste voordelen van de iPhone 7 voor u in één gemakkelijk te lezen artikel geplaatst.

Een nieuw besturingssysteem
Zoals iedere nieuwe iteratie van de iPhone is ook de iPhone 7 voorzien van de nieuwste versie van iOS. We zijn alweer aangekomen bij iOS 10, een heuse mijlpaal. Zo is Siri een stuk krachtiger geworden, waardoor ze u veel betere hulp kan bieden. Het is nu onder andere mogelijk Siri te gebruiken om taxiritten te boeken, foto’s te zoeken en mobiele betalingen te doen. Ook geeft iOS 10 u meer controle over uw lock-screen. Er zijn interactieve notificaties toegevoegd die het mogelijk maken om zonder het scherm te ontgrendelen bepaalde apps te gebruiken.

Geen zorgen over waterschade
Apple heeft haar nieuwe vlaggenschip waterbestendig gemaakt. De iPhone 7 kan tot maximaal 30 minuten tegen onderdompeling, maar kan niet dieper dan 1 meter. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over waterschade. In het grootste gedeelte van de situaties in en rondom het huis zal uw telefoon beschermd zijn tegen water.

Kunt u net als vele consumenten niet wachten tot u een iPhone 7 in de handen krijgt? Kijk dan snel op de website van iPhone 7 abonnement! Daar zijn alle mogelijke abonnementsvormen van iedere provider gemakkelijk met elkaar te vergelijken.